Knotik Otília, a tájlovas szakág képviselője beszélt az idei terveikről:

"A szezont, immáron hagyományosan, egy-egy edzőtábor nyitja és zárja, melyeket Sümegen rendezünk márciusban, illetve novemberben. Az év első és utolsó fordulója is itt kerül megrendezésre, de a szezon további részében az érdeklődők kipróbálhatják magukat és lovaikat Galambokon, Varászlón, Hernádon, Bakonykoppányban, Garéban, Ódörögdön és Szegeden. További felkészülési versenyek is várhatóak, igyekszünk színesíteni a helyszíneket és az ország több régiójába is eljuttatni versenyeinket.

Célunk, hogy minél több lovassal megismertessük ezt a szakágat, keressük az olyan tehetséges, kalandvágyókat, akik a későbbiekben akár a bajnokságban is szívesen részt vennének. A versenyek mindegyike lehetőséget nyújt azok számára, akik csak ismerkednek a térképes lovaglással, tájékozódással, szeretnék képzeni önmagukat vagy éppen lovukat.

Szeretnénk megtartani a versenyekre eddig jellemző családias hangulatot, fontosnak tartjuk, hogy aki versenyeinken részt vesz, egy kellemes, befogadó közösségben komfortosan érezze magát és legközelebb is ebben a szellemben, szívesen térjen vissza hozzánk. Hisszük, hogy a fejlődés helyes útján járunk."