Az utóbbi hónapokban Fekete Sámuel egy egyetemi projekt keretében az MTFSZ megbízásból belefogott egy versenyérétkelő alkalmazás fejlesztésébe. Ez a projekt most érkezett el egy olyan ponthoz, hogy egy éles teszt keretében ti is kipróbálhatjátok. Vasárnap déltől a Hosszútávú Országos Bajnokság és Pontbegyűjtő Csapatbajnokságot tudjátok értékelni az alkalmazásban.
Az alkalmazás, mely a Pontoz-O nevet kapta, a következő linken érhető el: https://pontozo.mtfsz.hu/ Jelenleg még nincs értékelhető verseny, de a bejelentkezés már kipróbálható. A HOB-POCSB vasárnap délben fog megjelenni és onnantól lesz értékelhető 7 napig.
Az alkalmazásba MTFSZ fiókkal lehet bejelentkezni, aki nem rendelkezik ilyennel az még készíthet vasárnapig a következő linken: https://admin.mtfsz.hu/user/reg

Mivel az alkalmazás még fejlesztési fázisban van, hibák és hosszabb töltések előfordulhatnak. A teszt elsődleges célja az alkalmazás terhelhetőségének és teljesítményének mérése, de természetesen a felhasználók véleményére is kiváncsi a fejlesztő. Ezeket az alkalmazás főoldalán szereplő linken adhatjátok le

Az értékelési szempontok sem véglegesek még, sőt, mivel az értékelő felhasználók rajthozállásának ellenőrzése még fejlesztés alatt áll, bárki értékelheti a versenyt, nem csak az indulók. Habár a projekt hosszútávú célja az, hogy visszajelzést nyújtson a versenyrendezőknek, a mostani tesztüzemben csak az a cél, hogy minél több felhasználó kipróbálja.