Tavaly számos témában hallhattunk érdekfeszítő előadást, többségük  informatív és szakmailag magas színvonalú volt ahhoz, hogy új ismereteket is adjon. Az előadásoknak volt egy törzsközönsége és egyes alkalmak további nagy számú hallgatóságot is bevonzottak.

Az idei szezon előadásai némiképp más struktúrában álltak össze. A sorozat gerincét most egy december 6-február 14-ig tartó versenybíró képzés adja majd, ahol az előadások egymásra épülnek és vizsgával zárulnak.

A sorozat nyitánya várhatóan november 22-én egy térképész témájú előadás lesz, február végén pedig egy, a tájfutás pedagógiai-gyógypedagógiai aspektusát bemutató előadás zárja a Szintvonal előadások sorát.

Változás még, hogy bár a jelenkezési rendszer megmarad, az előadásokhoz való belépéshez ugyanazon link szolgál majd, így könnyebben csatlakozhatnak a „későn ébredők” is, valamint az elhangzott előadásokat, segédanyagokat könnyebben elérhetővé szeretnénk tenni.

Tehát hamarosan indul a sorozat, számítunk a részvételetekre. Addig is, mérjétek fel, kik számára lehet hasznos és fontos a versenybíró képzés, vigyétek hírét a közelgő sorozatnak!