Az MTFSz elnöksége decemberi ülésén kitűzte a 2021. évi rendes Közgyűlés időpontját, ami 2021. március 6. (szombat) 9:30, helyszíne Budapesten a Szövetség székhelye, a Magyar Sport Háza. A kötelező napirendi pontok (beszámolók, szakmai és pénzügyi terv, tagdíjjavaslat) mellett lesz tájékoztató a Junior és Ifjúsági EB és a Szenior VB előkészületeiről, valamint teljes tisztségviselő választás is lesz. A Tájfutó Gála elmaradása miatt valószínűleg az éves díjak átadásra is a közgyűlésen kerül sor. Az MTFSz elnöksége az egyesületekkel több körben egyeztetett 2021-2025. évek közötti Sportágfejlesztési Tervet is a Közgyűlésen terjeszti be elfogadásra.

A járványhelyzet alakulását folyamatos figyelemmel kísérve az MTFSz elnöksége fenntartja a jogot, hogy legkésőbb 2021. február 22-ig módosíthassa a Közgyűlés időpontját (egy későbbi napot jelöljön ki 2021. június 30. előtt) vagy az MTFSz Alapszabályának megfelelően az eredeti időpontban online digitális közgyűlés megtartását rendelje el.

Az MTFSz választott tisztviselőinek (elnök, elnökség, Felügyelő és Fegyelmi Bizottság) ötéves mandátuma 2021-ben jár le, ezen pozíciókra is keresünk jelölteket a következő hónapokban. Az MTFSz Közgyűlés Jelölőbizottságát a Tabáni Spartacus SKE elnöke, Morandini Viktor vezeti, a Jelölőbizottság tagjai Balázsné Krasznai Orsolya, Felföldi Károly, Győrffy Kristóf és Surányi Gábor. A Jelölőbizottság tagjai a következő hónapokban keresni fogják az egyesületeket a lehetséges jelöltekkel kapcsolatban. Az új tisztviselők mandátuma szintén 5 évre szól.

A teljes közgyűlési meghívó elérhető az MTFSz adatbankjából: http://admin.mtfsz.hu/fajl/get/fajl_id/24518/tipus/download