Folytatódott a tájlovagló szakág idei, rekord hosszúságú versenysorozata a nyáron. Továbbra is minden alkalommal készül képes beszámoló az eseményekről, erről tájékoztatott minket Fodor-Krauth Márta, a szakág képviselője:

"Az egyik legkedveltebb versenyünk minden évben a Bakonykoppányban a Koppány Lovasudvarban rendezett verseny. Minden évben elkápráztat a nyár eleji bakonyi táj, a hely hangulata és nem utolsó sorban a terep jó lovagolhatósága.
A versenyről készült videót itt láthatjátok: https://www.youtube.com/watch?v=M4SIJ9dvOvg

Júliusban egy új helyszín debütált, a zala megyei Varászlóra látogathattunk. Az eldugott kis faluban nagy szeretettel vártak minket, így igazán emlékezetesre sikeredett az ottani verseny. Biztosan lesz folyatatása!
A versenyről készült videót itt láthatjátok: https://www.youtube.com/watch?v=SobGTDSArNk

Augusztus elején Somogyban, Nagyatádon versenyezhettünk.
A versenyről készült videót itt láthatjátok: https://www.youtube.com/watch?v=P_w3d_T7t1o

Az augusztus 20-i hétvégén hagyományosan Sümeg mellé, Ódörögdre a régi katonai gyakorlótérre települünk ki. Itt a háborítatlan természetben, olyan környezetben lovagolhatunk ahol semmilyen autós forgalommal nem találkozunk, de a terep igen kihívásokkal teli a sok régi katonai lőállásnak, dombnak-völgynek köszönhetően. Idén volt némi izgalom az időjárás miatt, mert épp ezen a hétvégén érkezett egy hidegfront, de igazából azt mondhatom, hogy szerencsésen, viszonylag kevés esővel megúsztuk a hétvégét.
A versenyről készült videót itt láthatjátok: https://www.youtube.com/watch?v=YybGNyGnuf4"