Idén a Tájfutás Világhete sportágnépszerűsítő rendezvények világszinten május 18 - 26. között zajlanak majd. A cél idén is a tájékozódási futás népszerűsítése az iskoláskorú gyermekek és fiatalok körében, biztosítani a sportág ingyenes kipróbálását a lehető legszélesebb körben.

A Magyar Tájékozódási Futó Szövetség a Tájfutás Világhete idején népszerűsítő eseményt vállaló rendezők számára támogatást nyújt térképek, oklevelek vagy emléklapok, valamint "Tájfutni voltam" matricák biztosításával. Kérjük a rendező klubokat, hogy 2024. április 15-ig regisztrálják az eseményüket az IOF által előírt honlapon, itt: https://worldorienteeringweek.com/index.php/auth, valamint az MTFSZ által elkészített űrlapot is töltsék ki, itt: https://forms.gle/Zz6Mf9JWJaWyXV57A annak érdekében, hogy a https://www.tajfutas.hu/vilaghet honlapon fel tudjuk tüntetni az események információit és biztosítani tudjuk az igényelt anyagokat.

Kérdés esetén Szakál Péter (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) nyújt segítséget.

Az idei Tájfutás Világhete eseményekkel kapcsolatos tartalmak a https://www.tajfutas.hu/mtfsz a https://www.tajfutas.hu honlapokon, hírlevelekből, a közösségi médiában illetve további online felületeken követhetőek figyelemmel.

Várja a jelentkezéseket az MTFSZ Marketing- és Kommunikációs Bizottsága!