Az MTFSz Versenybizottsága közzétette a különféle bajnoki pontversenyek végeredményét, ami a négy szakági pontverseny mellett az össz-szakági pontversenyt is jelenti.

A tájfutó szakág pontversenyében a Tabáni Spartacus lett a legjobb, ahogy 2013 óta minden évben. Minden bajnokságon ők szerezték a legtöbb pontot, és végül 589 pontnál álltak meg, toronymagasan verve a többieket. A második helyen a tavalyihoz hasonlóan a Veszprémi Honvéd végzett 325 ponttal, a dobogó harmadik fokára pedig a 2022-ben még csak hetedik PVSK jött fel, akik 181 pontot gyűjtöttek. Az SZVSE megőrizte negyedik helyét, az ötödik helyen a tavaly még harmadik Hegyvidék-MOM zárt, a Nyíregyházi Sportcentrum pedig történetében először bekerült az első hatba.

A tájkerékpáros szakágban a Zalaegerszegi Tájfutó Club lett az első, megszakítva a diósgyőriek nagy sorozatát, akik a pontverseny bevezetése óta eddig mindig nyertek; az Egri Spartacus és a Veszprémi Honvéd lettek még dobogósok.

TrailO-ban a Göcsej KTFE végzett az első helyen, második helyezett a BEAC, harmadik a Denevér BSZE lett.

Sítájfutásban egyetlen bajnokságot sem sikerült megrendezni.

Az össz-szakági pontverseny (amiben a tájfutó pontok egyszeres, a többi szakágé 0.25-ös szorzóval számítanak) első négy helyezettje megegyezett a tájfutó szakág első négy helyezettjével.

A részletes táblázatok elérhetők az adatbankban itt.